Price Match - Ценова Политика

Нашият Онлайн Магазин се старае да предлага атрактивни, най-ниски или сред най-ниските цени в България и останалите държави от Европейския Съюз.

Въпреки, че в много от случаите нашите цени са сравними или дори по-ниски от тези в сайтове и търговски обекти от типа на Outlets, Групови Пазарувания, Аукционни сайтове и други подобни, ние не бихме желали да се сравняваме или да бъдем сравнявани с подобни търговци поради следните причини отнасящи се към различните типове търговци изброени по-горе и касаещи формата на търгуване и експлоатираният от тях бизнес модел:

 

  • Невъзможност за доказване на произхода и автентичността на предлаганите от тях продукти, в това число липса на документи и прилежащи аксесоари.

  • Стока, която не е в наличност (респективно отново със статут на недоказан произход) и се доставя за период по-дълъг от 1-2 работни дни. Най-често това са търговци от т.нар. тип Dropshipping и не само, че описанието на продукта не е ясно дали отговаря на реалният такъв, но в много от случаите предлаганият от тях продукт отдавна не е наличен при доставчика на който те разчитат и на чиято база оферират продукта. 

  • Липса на контактна и търговска информация ( в т.ч. адрес, име на юридическо лице, ел.поща и телефон(и) на потребителя и друга контактна информация идентифицираща търговеца).

  • Липса или подвеждаща информация за цената и срока на доставка.

  • Липса или подвеждаща информация за гаранционния срок на продуктите.

  • Липса или подвеждаща информация за срока и условията на връщане и замяна на продуктите.

  • Липса или подвеждаща информация относно методите за плащане, крайната цена на продукта и допълните такси в случаите, когато в крайна сметка се оказва, че има такива.

 

Тези и други подобни причини правят невъзможно сравнението на цени и услуги между LAFAZZA и търговци, които отговарят на един или повече от по-горе изброените критерии.  В тази връзка ако желаете да се убедите в атрактивността на цената на даден продукт предлаган от нас е задължително условие да обърнете внимание и на изброените по-горе фактори. 

Инициативата "Price Match" не е просто ценова политика, а философия на правене на бизнес! "Price Match" е инициатива подкрепяна и изискване към търговците участващи в лоялната програма на Web-O-Card www.webocard.com